Primo Tim d.o.o.

Primo Tim d.o.o.
Garažna vrata - Parkirne rampe - Motori za vrata

PRIMO TIM - Garažna Vrata

GARAŽNA VRATA.

Tata-mata za garažna vrata.
    Primo Tim u ponudi nudi vrhunska garažna vrata: 
  • Sekcijska garažna vrata
  • Rolo garažna vrata
  • Bočna garažna vrata
  • Kip garažna vrata
  • Industrijska garažna vrata 


    Veliki izbor motornih pogona za garažna vrata od najpoznatijih proizvođača motora za garažna vrata: Beninca, Came, Ditec, Nice i BFT zadovoljit će i najzahtjevnije. Kvaliteta potkovana jamstvom na garažna vrata od čak 10 godina garantira vrhunsku kvalitetu. Odličnan omjer cijene i kvalitete. 
    Stručan Tim poslušat će svaki Vaš zahtjev i pomoći Vam u odabiru garažnih vrata koja će Vam dugo služiti.  Primo Tim - Tata-Mata za Garažna vrata!

_________________________________

Kvaliteta vrata - Povjerenje kupca

Ističemo se kvalitetom svojih proizvoda i profesionalnim odnosom prema našim kupcima.
Posjedujemo sve dozvole i certifikate koji su nužni za obavljanje djelatnosti ugradnje garažnih vrata. Dugogodišnje jamstvo na naše proizvode do 10 godina te ugodan i profesionalni odnos s našim kupcima garantiraju Vaše zadovoljstvo proizvodom i uslugom. Kvaliteta više nije luksuz!
__________________________________________________________________________________

Tata-mata za garažna vrata!

Naš moto govori sve!
Planirate ugradnju garažnih vrata, trebate stručan savjet kod kupovine novih, imate nestandardne dimenzije otvora na garaži ili tražite stručno, najisplativije rješenje? Ugradnjom podiznih garažnih vrata dobivate sigurniji i udobniji ulazak u garažu. Veću sugurnost. Vrata su izolirana čime pospješujemo očuvanje topline u garaži i bolju izolaciju zvuka. Podizna sekcijska garažna vrata omogućuju širi prolaz i brži ulaz u garažu. Prednost je prilagodljivost svim dimenzijama otvora pri ugradnji. U isto vrijeme vrata traže minimalno održavanje. Tu smo radi Vas.

Iznad svega, najvažnije nam je Vaše zadovoljstvo kao i kvaliteta usluge i proizvoda koje Vam nudimo. Obratite se nama s punim povjerenjem. Primo Tim - Vaš Tim!

__________________________________________________________________________________



Primo Tim - Vaš Tim!
Za Vas slažemo i ugrađujemo garažna vrata s uspjehom i strašću. Naši faktori uspjeha su naša požrtvovnost, naša upornost i spremnost na zadatke.
Primo Tim postavlja nove standarde za garažna vrata - u smislu krilatice "Tata-mata za garažna vrata".
Primo Tim d.o.o. od travnja 2007. godine započinje s uspješnim poslovanjem.
__________________________________________________________________________________
Misija
Kao tvrtka koja je u samom vrhu djelatnosti kojom se bavimo više od 10 godina želimo stvoriti pozitivan, pravedan, transparentan odnos sa svojim klijentima i poslovnim partnerima baziran na povjerenju. Posvećeni smo konstantnom razvoju znanja, opreme, usluge i vještina koje su potrebne za uspješno poslovanje tvrtke. Težimo izvrsnosti i trudimo se ostati tvrtka s kojom je lako i jednostavno poslovati. Težnja za razvoj i usavršavanje predstavlja pozitivnu vrijednost te osigurava kontinuitet, samostalnost i uspješno održavanje tvrtke u samom vrhu poslovanja.

BrendVodeću poziciju Primo Tim-a na hrvatskom tržištu potvrđuje uloga naše tvrtke kao savjetnika i pouzdanog partnera u svim potrebama i situacijama svojih klijenata kod kupnje, izgradnje te adaptacija garaža, dvorišta, parkirališta, kuća i stanova kao i prodaji motora, rampi i dijelova od renomiranih proizvođača: Beninca, Came, Nice, Bft...
U svakodnevnom poslovanju Primo Tim je orijentiran na odnos s povjerenjem kako sa klijentima tako i sa poslovnim partnerima te od prvog trenutka posluje otvoreno i odgovorno. Ovaj pristup potvrđuje i brend "Primo Tim - Vaš Tim!" Izgradnja čvrste reputacije i održivog poduzeća zahtijeva jasnu viziju tvrtke i organizacijsku vještinu vođenja, delegiranja te svakodnevno usavršavanje i učenje.
__________________________________________________________________________________

KONTAKT

Adresa: Ulica kardinala A. Stepinca 44 A, 10290 Zaprešić - HR
Tel./Fax: +385 1 33 56 300 (301)
Mob: +385 91 797 55 46
Mob: +385 91 94 92 912
Email: info@primotim.hr